Annons

plåtning

instaweek N°1

• INSTAWEEK Jag hakar nu på "Instaweek"-trenden och sammanfattar på söndagar veckan som gått i Instagrambilder (@saniaclaus). Säg till om ni vill att jag fortsätter med detta? ♥ 1. Garderobsplåtning med CHIC hemma hos mig. 2. Min ... Läs mer »

Annons

barganista fashionista

• FEATURES, PRESS & WORK Här är resultatet från denna plåtning. Hade ingen aning om att det skulle bli så stort haha! Superkul överraskning! Har ni läst detta? Det är från näst-senaste CHIC (nr 11, 2012) för igår kom nya numret ut. Handlar om ... Läs mer »

Annons

last years H&M trend dress

• RANDOMS Ångrar verkligen att jag inte köpte denna klänning för några månader sen... den var på rea och kostade typ ingenting. Har absolut ingen aning om varför jag inte slog till! Om någon råkar ha en som ligger hemma och damm... Läs mer »

‘Make a Wish’ week #21

• WISHLIST Högst upp på veckans önskelista finns dessa skor från Valentino (ångrar grovt att jag inte köpte dem förra sommaren...så stört fina på!) och vackraste klänningen från Alexander McQueen. I morgon kommer CHIC hem till mi... Läs mer »

at the shoot

• BEHIND THE SCENES Här är två bilder från gårdagens plåtning. Det var väldigt trångt så var svårt att få till några roligare snapshots. Återigen handlar det om fynd jag gjort online. Jag är väldigt nyfiken på hur slutresultatet kommer at... Läs mer »

morning!!

• EVENTS & PARTIES Godmorgon snyggingar! Idag ska jag plåtas för ett reportage som kommer vara med i ett kommande nummer av CHIC och vid nio ska jag vara på plats för hår och make. Ska försöka bjuda på lite backstagebilder senare idag :)... Läs mer »

closet in the making

• INTERIOR INSPIRATION I skrivande stund läggs det nytt golv i vår hall och min walk-in closet. Ska bli SÅ skönt att ääääntligen få ordning på allting. Hittade superbra konsoler med krok längst fram och så har jag köpt gardinstänger som jag ... Läs mer »