Annons
• WISHLIST | Publicerad 23 april 2012, 12:43

‘Make a Wish’ week #17


Jag har velat ha den här klänningen i flera år nu. Några säsonger gammal från Moschino. Sandaletterna kommer från Céline och trots att det kryllar av grymt fina alternativ nu är det just dessa jag skulle vilja se på min fot i sommar. Tänk sedan dessa två tillsammans... #drömmervidare :) Vad önskar ni er denna vecka?

I've been craving this dress for years now. It's a Moschino dress and its a couple of seasons old. The sandals are Céline and even though there are great options everywhere, I still want this pair on my feet this summer. Now, imagine these two together... #dreamingon :) What do you wish for this week?


FACEBOOK | BLOGLOVIN | TWITTER
-

♥ /s.claus

Annons
2 Kommentarer
  • Paulina_suonvieri

    jag skrev precis om vad jag önskar mig på min blogg!
    det är ett sjuktsnyggt träningslinne från oysho för en billig peng, samt en snygg bikini från h&m i fina blå/turkosa färger. /paulinasuonvieri.blogg.se

  • fashionrush.spotlife.se

    Superfina skor!! Älskar skor!